Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Wierda en Partners

Beschrijving
Wierda en Partners Vermogensbeheer heeft kantoren in Assen en Laren. Een vermogensbeheerder die zichzelf omschrijft als een beleggingsbedrijf pur sang. Het houdt zich dus niet met andere bankproducten bezig. Het focust zich volledig op het analyseren en handelen in beursgenoteerde effecten.

Uw vermogen en dus uw wensen staan centraal in de dienstverlening van Wierda en Partners Vermogensbeheer. Daarbij biedt het u gedegen beheer gericht op het opbouwen van een beleggingsportefeuille. En dat is tegelijkertijd ook de insteek van het beleggingsbeleid van de beheerder. Een beleid waar fundamentele analyse de basis van vormt. Hierbij tracht het inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van afzonderlijke ondernemingen dan wel bedrijfstakken. Waarbij het op zoek gaat naar aandelen van ondergewaardeerde ondernemingen met marktpotentieel. Om het risico af te dekken en om meer rendement te behalen gebruikt de beheerder opties. Een actieve vermogensbeheerder dus.
Vergelijk Wierda en Partners
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
Lid van verenigingDe Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A).
Oprichtingsjaar2008
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Depotbank(en)BinckBank, InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudJaarlijks spreekt Wierda en Partners met zijn klanten face-to-face. Tijdens dit onderhoudsgesprek wordt de beleggingsportefeuille met de klant besproken. Tevens is dit het moment om de persoonlijke situatie van de klant onder de loep te nemen om te kijken of er wijzigingen zijn waarop Wierda en Partners het beleggingsbeleid moeten aanpassen. Iedere klant ontvangt een kwartaalrapportage en een jaaroverzicht. Indien wenselijk kan een klant ook maandelijks een rapportage ontvangen.
DSI geregistreerdWierda en Partners is aangesloten bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersEen van de partners belegt zijn vermogen via Wierda en Partners Vermogensbeheer.
Vestiging(en)Assen, Laren
Opmerkingen
OpmerkingenWierda en Partners verstrekt aan haar klanten een gratis beleggingsmagazine en organiseert seminars en evenementen.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen