Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Wealtheon

Vergelijk de beleggingen van Wealtheon met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten
RegioWereld
BeleggingsstrategieHet beleggingsbeleid kenmerkt zich door een gestructureerde werkwijze, gebaseerd op twee pijlers: fundamentele- en technische analyse. Anticiperend op een verwachte verbetering of verslechtering van het economische klimaat, wordt de verdeling van de beheerde gelden over de diverse categorieën en sectoren aangepast. De risico’s van dergelijke aanpassingen worden hierbij continue geëvalueerd. Wealtheon is daarom geen voorstander van een jarenlange ‘buy & hold’ strategie maar ook zeker geen voorstander van daghandel.

Om het hiervoor genoemde anticyclische beleid te voeren, volgt Wealtheon dagelijks wereldwijd ruim 350 macro-economische en technische indicatoren. De beoordeling en interpretatie hiervan leidt tot interne conjunctuursignalen en tot eventuele beleidswijzigingen.

Wealtheon neemt geen actief beheerde beleggingsfondsen, hedge funds of zogenaamde ‘fund of funds’ in de portefeuille van de cliënt op. Hierdoor wordt het feitelijke beheer eigenlijk uitbesteed aan een externe fondsbeheerder waardoor het resultaat afhangt van een derde. Daarnaast brengt het opnemen van fondsen in een portefeuille extra beheerkosten voor de cliënt met zich mee. Het beheer door Wealtheon blijft volledig in eigen hand.

In het totale beleggingsproces van Wealtheon staat risicobeheersing op een hoog niveau. Het tijdig verlagen van bijvoorbeeld de weging in aandelen of het reduceren van de gemiddelde looptijd van de beleggingen in obligaties kan hierbij essentieel zijn. Wealtheon hanteert daarom in haar beleggingsprofielen een ruime marge aan de ‘onderkant’ om actief posities te kunnen verkopen en liquiditeiten op te bouwen.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportageMaandelijks of kwartaal. De keuze is aan klant.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Specialiteit beheerderTactische beleggingscategorie verdeler.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen