Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Wealtheon beleggingen

Het beleggingsbeleid kenmerkt zich door een gestructureerde werkwijze, gebaseerd op twee pijlers: fundamentele- en technische analyse. Anticiperend op een verwachte verbetering of verslechtering van het economische klimaat, wordt de verdeling van de beheerde gelden over de diverse categorieën en sectoren aangepast. De risico’s van dergelijke aanpassingen worden hierbij continue geëvalueerd.

Wealtheon neemt geen actief beheerde beleggingsfondsen, hedge funds of zogenaamde ‘fund of funds’ in de portefeuille van de cliënt op. Hierdoor wordt het feitelijke beheer eigenlijk uitbesteed aan een externe fondsbeheerder waardoor het resultaat afhangt van een derde. Daarnaast brengt het opnemen van fondsen in een portefeuille extra beheerkosten voor de cliënt met zich mee. Het beheer door Wealtheon blijft volledig in eigen hand.

In het totale beleggingsproces van Wealtheon staat risicobeheersing op een hoog niveau. Het tijdig verlagen van bijvoorbeeld de weging in aandelen of het reduceren van de gemiddelde looptijd van de beleggingen in obligaties kan hierbij essentieel zijn.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportageMaandelijks of kwartaal. De keuze is aan klant.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedemiddag,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij Wealtheon beoordelen?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €1.000.000
Vanaf €1.000.000
Vanaf €1.000.000
Vanaf €1.000.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »