Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Vladeracken Vermogensbeheer

Vladeracken hanteert het principe van absoluut rendement, het behalen van een positief rendement ‘absolute return‘ ongeacht de marktomstandigheden. Maar rendement kan niet los gezien worden van risico dus Vladeracken streeft naar een positief rendement tegen een verantwoord risico.

In de kern hanteert Vladeracken een drietal modellen. Het eerste is een kwantitatief model gebaseerd op het principe van Momentum. Dit is de meest actieve aanpak, gericht op de aan- en verkoop van aandelen en trackers. Daarnaast hanteren ze een fundamenteel model, een zogenaamd “Prijs Waarde Methode“, waarbij een beperkt aantal Europese beursgenoteerde aandelen wordt gekozen. De keuze is gebaseerd op een uitgebreide fundamentele analyse die het best als een Waarde Aanpak gekenschetst kan worden. En als derde gebruikt men een model dat eveneens op een fundamentele leest is geschoeid, maar waarbij ook naar technische factoren gekeken wordt en waarbij de focus ligt op een combinatie van obligaties en aandelen, die moeten leiden tot een defensieve portefeuille.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity, Valuta
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
Goedenacht,
Wilt u weten hoe wij Vladeracken Vermogensbeheer beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Vladeracken Vermogensbeheer?