Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Vladeracken Vermogensbeheer

Vladeracken hanteert het principe van absoluut rendement, het behalen van een positief rendement ‘absolute return‘ ongeacht de marktomstandigheden. Maar rendement kan niet los gezien worden van risico dus Vladeracken streeft naar een positief rendement tegen een verantwoord risico.

In de kern hanteert Vladeracken een drietal modellen. Het eerste is een kwantitatief model gebaseerd op het principe van Momentum. Dit is de meest actieve aanpak, gericht op de aan- en verkoop van aandelen en trackers. Daarnaast hanteren ze een fundamenteel model, een zogenaamd “Prijs Waarde Methode“, waarbij een beperkt aantal Europese beursgenoteerde aandelen wordt gekozen. De keuze is gebaseerd op een uitgebreide fundamentele analyse die het best als een Waarde Aanpak gekenschetst kan worden. En als derde gebruikt men een model dat eveneens op een fundamentele leest is geschoeid, maar waarbij ook naar technische factoren gekeken wordt en waarbij de focus ligt op een combinatie van obligaties en aandelen, die moeten leiden tot een defensieve portefeuille.
Goedenavond,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij Vladeracken Vermogensbeheer beoordelen?
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity, Valuta
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €50.000
Vanaf €50.000
Vanaf €50.000
Vanaf €50.000