Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Verhoef & van Jaarsveld Vermogensbeheer

Verhoef en van Jaarsveld Vermogensbeheer (VIP Vermogensbeheer) is een ambachtelijke vermogensbeheerder die is opgericht in 1996. VIP Vermogensbeheer is gevestigd in Breda. De oprichters Paul Verhoef en Roger van Jaarsveld hebben een schat aan beleggingservaring en vormen na 20 jaar nog immer de directe van deze vermogensbeheerder.

VIP Vermogensbeheer begeleidt onder andere particulieren, instituten, DGA’s, charitatieve instellingen, stichtingen, verenigingen, congregaties en pensioenfondsen op het gebied van vermogensbeheer en doet aan vermogensbegeleiding. Ook kan men VIP inschakelen voor family office vraagstukken.

Maatwerk, deskundigheid, integriteit en transparantie zijn het credo van VIP. Deze kernwaarden worden gecombineerd met korte communicatielijnen.

De kern van de beleggingen wordt ingevuld met individuele titels, eventueel aangevuld met beleggingsfondsen en ETF’s. VIP hanteert vijf verschillende beleggingsprofielen met verschillende rendement- en risicoverhoudingen.

VIP Vermogensbeheer biedt zowel vermogensbeheer alsmede beleggingsadvies vanaf € 250.000.
Oprichtingsjaar1996
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Breda
Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 105 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Verhoef & van Jaarsveld Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.