Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Vermogensbeheer.nl wint opnieuw FD Gazellen Award

24 oktober 2022

Voor het tweede jaar op rij is Vermogensbeheer.nl door Het Financieele Dagblad bekroond met een FD Gazellen Award. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad. Ze worden dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De prijs is uitsluitend op basis van cijfers en is volledig journalistiek onafhankelijk. Bedrijven betalen dus niet om een FD Gazellen te worden, dit in tegenstelling tot veel andere ondernemersprijzen.

FD Gazellen Award 2022 voor Vermogensbeheer.nl

“Vorig jaar hebben we voor het eerst meegedaan aan deze ondernemerswedstrijd en wonnen we onze eerste FD Gazellen Award. Dat we dit jaar opnieuw in de prijzen vallen is voor ons hele team een bevestiging dat we op de goede weg zitten zegt Jos Leeser, directeur bij Vermogensbeheer.nl".

Leeser geeft aan dat hij trots is op deze prestatie en ziet het als een bevestiging dat de missie van Vermogensbeheer.nl belangrijk is in de markt.

FD Gazellen Award 2022

Missie Vermogensbeheer.nl

“In 2013 zijn wij Vermogensbeheer.nl gestart, als eerste vergelijkingssite voor vermogensbeheerders. Onze missie is de wereld van vermogensbeheerders transparant en vergelijkbaar maken. Met onze kennis, ervaring en onafhankelijke data helpen wij consumenten bij hun keuze voor een goede en passende vermogensbeheerder zegt Leeser".

Op dinsdag 22 november mag Vermogensbeheer.nl deze prestigieuze prijs in ontvangst nemen. Bij de feestelijke uitreiking worden ook de allersnelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt.

Jos Leeser

door Jos Leeser

Als voormalig bankier, vermogensbeheerder, consultant en klachtenbehandelaar kent Jos Leeser de ins en outs van beleggen en vermogensbeheer. Jos is partner bij Vermogensbeheer.nl en begeleidt vermogende particulieren, ondernemers, stichtingen en instellingen die op zoek zijn naar de juiste vermogensbeheerder.

Gerelateerd:

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen