Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Vermogensbeheer.nl wint FD Gazellen Award 2021

1 november 2021

Het Financieele Dagblad heeft Vermogensbeheer.nl bekroond met de FD Gazellen Award 2021. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad. Ze worden dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

De prijs is uitsluitend op basis van cijfers en is volledig journalistiek onafhankelijk. Bedrijven betalen dus niet om een FD Gazellen te worden, dit in tegenstelling tot veel andere ondernemersprijzen.

“In 2013 zijn wij Vermogensbeheer.nl gestart, als eerste vergelijkingssite voor vermogensbeheerders”, zegt Jos Leeser, partner bij Vermogensbeheer.nl. “Onze missie van toen staat nog steeds: de wereld van vermogensbeheer transparant en vergelijkbaar maken. Wij helpen consumenten bij de objectieve keuze voor een goede, passende vermogensbeheerder.”

Leeser is zeer verheugd over de toekenning van de Gazellen Award. “Prachtig nieuws en een erkenning van onze inspanningen al die jaren. Het is een onbetwiste kroon op ons werk als team en het is een bevestiging dat we op de goede weg zitten”, aldus Leeser.

FD Gazellen Award 2021

Op donderdag 25 november mag Vermogensbeheer.nl deze prestigieuze prijs in ontvangst nemen. Bij de feestelijke uitreiking worden ook de allersnelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt.

Jos Leeser

door Jos Leeser

Als voormalig bankier, vermogensbeheerder, consultant en klachtenbehandelaar kent Jos Leeser de ins en outs van beleggen en vermogensbeheer. Jos is partner bij Vermogensbeheer.nl en begeleidt vermogende particulieren, ondernemers, stichtingen en instellingen die op zoek zijn naar de juiste vermogensbeheerder.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen