Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Vermogensbeheer Friesland

Vergelijk Vermogensbeheer Friesland ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Joure

Over Vermogensbeheer Friesland

Vermogensbeheer Friesland (voorheen werkzaam onder de naam AMDK Vermogensbeheer) uit Joure is sinds 2008 actief als vermogensbeheerder. Het is een beheerder die vermogens beheert van met name ondernemers, particulieren, DGA’s en vrijeberoepsbeoefenaren zoals freelancers en zzp-ers. Eveneens adviseert de vermogensbeheerder stichtingen, kleine pensioenfondsen en verzekeraars inzake hun beleggingsbeleid. Daarnaast kan Vermogensbeheer Friesland een analyse maken van uw gehele financiële huishouding.

Bij Vermogensbeheer Friesland is het uitgangspunt voor het beleggen van vermogen risicospreiding en beheersing. Daarbij kiest de vermogensbeheerder enerzijds voor beleggingen met een vaste rentevergoeding en een vaste looptijd, zoals staats- en bedrijfsobligaties evenals termijndeposito’s. Anderzijds belegt de beheerder in aandelen, onroerend goed, hedge fondsen en grondstoffen die koerswinst als oogmerk hebben.

Vermogensbeheer Friesland biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000,- vrij belegbaar vermogen.
Vermogensbeheer Friesland

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 90 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Vermogensbeheer Friesland
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen