Vergelijk rendement vermogensbeheerders

Veel klanten van vermogensbeheerders vinden het lastig het door hun beheerder gerealiseerde rendement te beoordelen. Want hoe verhoudt dit rendement zich tot dat van andere vermogensbeheerders?
Vermogensbeheer Rendement index (VBR-index©)
Vermogensbeheer.nl heeft de Vermogensbeheer Rendement index (VBR-index©) ontwikkeld. We helpen u bij het beoordelen van het door uw vermogensbeheerder gerealiseerde rendement. U kunt het behaalde rendement afzetten tegen het gemiddelde. De VBR-index maakt gebruik van de rendementen en beleggingsprofielen van ruim 70 vermogensbeheerders.
N.B. We vergelijken altijd de netto rendementen ná aftrek van kosten.
Gemiddeld rendement vermogensbeheerders (VBR-index* - neutraal beleggingsprofiel)

Vergelijk uw rendement

Vergelijk uw rendement
De bovenstaande tabel betreft de rendementen van beleggingsportefeuilles met een neutraal beleggingsprofiel.
Op Mijn Vermogensbeheer maken wij voor u een persoonlijk vergelijkingsoverzicht. U hoeft hiervoor slechts de naam van uw vermogensbeheerder in te vullen.
Activeer direct gratis Mijn Vermogensbeheer »
* VBR-index: Bij de berekening van bovenstaande VBR-index© is uitgegaan van de beleggingsportefeuilles van vermogensbeheerders met een 'neutraal' beleggingsprofiel. Hierbij bestaat de portefeuille voor 40-60% uit zakelijke waarden zoals aandelen en voor 40-60% uit vastrentende waarden zoals obligaties.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

SelectieRapport met goed beoordeelde vermogensbeheerders
De beste vermogensbeheerder bestaat feitelijk niet. Wij spreken liever van de juiste vermogensbeheerder.
Wilt u weten welke vermogensbeheerder het beste past bij u en uw vermogen? Vraag gratis en vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goed beoordeelde vermogensbeheerders die goed passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Gratis SelectieRapport aanvragen »
Copyright 2011 - 2017 Vermogensbeheer.nl  -  Privacy  -  Disclaimer  -  Sitemap  -  Zoeken  -  Inloggen