Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer

Vergelijk Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer

Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer is een grote zelfstandige vermogensbeheerder te Amsterdam. De onderneming houdt zich bezig met vermogensbeheer en –advies. Daarnaast kunnen clienten gratis gebruikmaken van de dienst persoonlijke financiële planning. Hierbij neemt het inkomens-, vermogens- en erfrechtzaken onder de loep. Ook kunt u voor adviezen betreffende een gouden handdruk, stamrecht plus pensioen- en hypotheekadvies bij de vermogensbeheerder terecht.

De dienstverlening van Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer start met een uitvoerige kennismaking, het opstellen van een persoonlijk risicoprofiel en inventarisatie van uw rendementsdoelen. Wenst u vermogensbeheer op maat? Dan stelt het aan de hand van een grondige research een effectenportefeuille op maat op. Men volgt aansluitend proactief de marktontwikkelingen en is er alert op dat deze in lijn blijft met uw portefeuille, doelen en risicoprofiel.
Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 99 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 150.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.