Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer

Vergelijk Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Amstelveen

Over Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer

Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer is een zelfstandige vermogensbeheerder te Amsterdam. De onderneming houdt zich bezig met vermogensbeheer en –advies. Daarnaast kunnen clienten gratis gebruikmaken van de dienst persoonlijke financiële planning. Hierbij neemt het inkomens-, vermogens- en erfrechtzaken onder de loep. Ook kan men er terecht voor adviezen betreffende een gouden handdruk, stamrecht plus pensioen- en hypotheekadvies.

De dienstverlening van Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer start met een uitvoerige kennismaking, het opstellen van een persoonlijk risicoprofiel en inventarisatie van uw rendementsdoelen. Wenst de klant vermogensbeheer op maat? Dan stelt het aan de hand van research een effectenportefeuille op maat op. Men volgt aansluitend proactief de marktontwikkelingen en is er alert op dat deze in lijn blijft met de portefeuille, doelen en risicoprofiel.
Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 89 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 150.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen