Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer

Velthuyse Mulder Vermogensbeheer is een zelfstandige vermogensbeheerder te Amsterdam. De onderneming houdt zich bezig met vermogensbeheer. Daarnaast kunnen cliënten gratis gebruikmaken van de dienst persoonlijke financiële planning. Hierbij neemt het inkomens-, vermogens- en erfrechtzaken onder de loep. Ook kan men er terecht voor adviezen betreffende een gouden handdruk, stamrecht plus pensioen- en hypotheekadvies.

De dienstverlening van Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer start met een uitvoerige kennismaking, het opstellen van een persoonlijk risicoprofiel en inventarisatie van uw rendementsdoelen. Wenst de klant vermogensbeheer op maat? Dan stelt het aan de hand van research een effectenportefeuille op maat op. Men volgt aansluitend proactief de marktontwikkelingen en is er alert op dat deze in lijn blijft met de portefeuille, doelen en risicoprofiel.

Velthuyse Mulder biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
Oprichtingsjaar2000
Belegd vermogen€ 500 tot € 1 miljard
Medewerkers25 tot 50 medewerkers
Vestiging(en)Amstelveen
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000