Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Wie is de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de beste vermogensbeheerder? Dan is het van belang dat u op zoek gaat naar goede vermogensbeheerders en daaruit de beheerder selecteert die het beste past bij u en uw persoonlijke situatie, wensen en verwachtingen. De beste vermogensbeheerder kan dus voor iedereen een andere vermogensbeheerder zijn. Lees hier verder over het kiezen van de beste vermogensbeheerder.

Vermogensbeheer.nl beoordeelt vermogensbeheerders

Vermogensbeheer.nl heeft uitgebreide informatie over en kennis van alle vermogensbeheerders in Nederland. Op basis hiervan beoordelen wij beheerders op 18 verschillende punten en kennen wij 1 tot 5 sterren toe aan de vermogensbeheerders. U kunt onze beoordelingen prima gebruiken als indicatie bij uw zoektocht naar een goede vermogensbeheerder. Meer informatie over onze expertbeoordeling »

Klanten beoordelen hun vermogensbeheerder

Vermogensbeheer.nl verzamelt doorlopend ervaringen en beoordelingen van klanten over alle vermogensbeheerders in Nederland. We doen dit in samenwerking met het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex en zijn hiermee in 2015 gestart.

Op dit moment hebben 13.220 klanten over 134 verschillende vermogensbeheerders in Nederland een beoordeling gegeven.

Meer informatie over klantbeoordelingen en ervaringen »

De beste vermogensbeheerder bestaat niet!

Geloven dat er zoiets bestaat als ‘de beste vermogensbeheerder’ is net zo waar als de uitspraak geloven dat Italië het beste vakantieland is. Als onafhankelijke partij kunnen wij stellen dat de beste vermogensbeheerder niet bestaat. De belangrijkste conclusie uit onze onderzoeken is dat er slechts een verdeling te maken is naar goede en slechte vermogensbeheerders. Wij zien het als onze taak deze beide groepen te onderscheiden. Vervolgens is het zaak uit de groep van goede vermogensbeheerders de best passende vermogensbeheerder te selecteren. Het mag daarom duidelijk zijn dat wij grote vraagtekens zetten bij allerlei awards zoals de Gouden Stier waarmee ‘de beste vermogensbeheerder van Nederland’ wordt gelauwerd’.

De Gouden Stier voor beste vermogensbeheerder

Vermogensbeheer.nl is kennispartner geweest van de Gouden Stier voor het onderzoek naar de beste vermogensbeheerder in 2013 en 2014 van Belegger.nl. Als lid van de vakjury van de Gouden Stier heeft Vermogensbeheer.nl haar expertise en ervaring destijds beschikbaar gesteld. Omdat we niet langer konden staan achter de titel "beste vermogensbeheerder" zijn we in 2015 gestopt met onze samenwerking met de Gouden Stier.

Misschien ook interessant: