Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Van Lieshout & Partners Vermogensbeheer

Bij de samenstelling van een aandelenportefeuille is het van groot belang het risico te spreiden. Op deze wijze wordt het specifieke (bedrijfs-) risico van één enkel aandeel beperkt, zodat slechts het systematische (markt-) risico resteert. Van Lieshout & Partners houdt als uitgangspunt aan dat het aantal aandelen dat nodig is om een goed gespreide portefeuille samen te stellen minimaal uit 15 á 20 aandelen bestaat. Daarnaast moet er spreiding zijn over de verschillende sectoren.

Hoewel een onderneming zeer degelijk kan zijn en aan alle criteria zou kunnen voldoen, waakt van Van Lieshout er voor niet te veel te betalen voor kwaliteit. De waardering van een aandeel is historisch van groot belang voor het toekomstig rendement.

Een belangrijke stap binnen het selectieproces van Van Lieshout is het bepalen in welke sectoren zij willen beleggen . Daarbij bepaalt men ook de weging van elke sector. De keuze van elke sector laat Van Lieshout mede afhangen van de economische cyclus.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Structured products
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
Goedenavond

Wilt u zien hoe bestaande klanten Van Lieshout & Partners Vermogensbeheer beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?