Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Van Lieshout & Partners Vermogensbeheer

Van Lieshout & Partners Vermogensbeheer uit Hilversum is opgericht in 1998. Bij Van Lieshout & Partners start een verantwoord beleggingsbeleid met een vermogensplan. Dit plan brengt de complete financiële situatie in kaart van de klant en formuleert een vermogensoverzicht hoe de doelen kunnen worden bereikt. Op basis van de uitkomsten wordt vervolgens een beleggingsstrategie ontwikkeld. Hoe ziet de verdeling van het vermogen eruit over de verschillende beleggingscategorieën? Hierbij wordt rekening gehouden met de rendementseis, beleggingshorizon en de risicoperceptie van de klant. Dat resulteert in een tailormade beleggingsportefeuille.

Er zijn twee soorten portefeuilles mogelijk: een portefeuille die in de basis bestaat uit indextrackers en actieve beleggingsfondsen of een portefeuille met individuele aandelen en obligaties. In beide portefeuilles wordt in principe gewerkt met optiestrategieën. Ook garantie producten zijn mogelijk.

Van Lieshout & Partners biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar1998
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Hilversum
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Van Lieshout & Partners Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »