Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Van Lieshout & Partners Vermogensbeheer

Van Lieshout & Partners Vermogensbeheer uit Hilversum is opgericht in 1998. Bij Van Lieshout & Partners start een verantwoord beleggingsbeleid met een vermogensplan. Dit plan brengt de complete financiële situatie in kaart van de klant en formuleert een vermogensoverzicht hoe de doelen kunnen worden bereikt. Op basis van de uitkomsten wordt vervolgens een beleggingsstrategie ontwikkeld. Hoe ziet de verdeling van het vermogen eruit over de verschillende beleggingscategorieën? Hierbij wordt rekening gehouden met de rendementseis, beleggingshorizon en de risicoperceptie van de klant. Dat resulteert in een tailormade beleggingsportefeuille.

Er zijn twee soorten portefeuilles mogelijk: een portefeuille die in de basis bestaat uit indextrackers en actieve beleggingsfondsen of een portefeuille met individuele aandelen en obligaties. In beide portefeuilles wordt in principe gewerkt met optiestrategieën. Ook garantie producten zijn mogelijk.

Van Lieshout & Partners biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000 en beleggingsadvies vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar1998
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)Hilversum
Van Lieshout & Partners Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Van Lieshout & Partners aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedenacht,
Wilt u weten hoe klanten Van Lieshout & Partners beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over Van Lieshout & Partners gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Van Lieshout & Partners?