Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Van Lawick en Co. Vermogensbeheer

Vergelijk de beleggingen van Van Lawick en Co. Vermogensbeheer met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Private equity
RegioWereld
BeleggingsstrategieVan Lawick en Co. voert een beleggingsbeleid waaraan een aantal fundamentele beleggingsbeginselen ten grondslag liggen.

Men kiest voor een ‘core-satellite’ benadering waarbij de kern van de portefeuille wordt belegd in een goed gespreide obligatieportefeuille en aandelen-indexfondsen die de klant verzekeren van marktrendementen tegen lage kosten en marktconforme risico’s. In minder efficiënte markten selecteert Van Lawick geschikte fondsbeheerders met een eigen specialisatie, de ‘satellites’.

Van Lawick gelooft niet in het ‘tactisch timen’ van de markt. Pogingen voordelen te behalen door af te wijken van de strategische middelenverdeling zijn volgens de beheerder vaker niet dan wel succesvol.
HuisfondsenGeen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen