Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Van Lawick en Co. Vermogensbeheer

Vergelijk de beleggingen van Van Lawick en Co. Vermogensbeheer met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Private equity
RegioWereld
BeleggingsstrategieVan Lawick en Co. voert een consistent beleggingsbeleid waaraan een aantal fundamentele beleggingsbeginselen ten grondslag liggen. In markten waar de prijsvorming van effecten op een efficiënte wijze tot stand komt, biedt de selectie van individuele aandelen zelden voordeel boven het beleggen in een index. Nagenoeg alle informatie is immers ingeprijsd en kosten doen enig voordeel al snel teniet. In markten waar de prijsvorming niet efficiënt is, ziet Van Lawick wel mogelijkheden om met actief management rendementen te behalen die boven het marktgemiddelde liggen. Men kiest voor een ‘core-satellite’ benadering waarbij de kern van de portefeuille wordt belegd in een goed gespreide obligatieportefeuille en aandelen-indexfondsen die de klant verzekeren van marktrendementen tegen lage kosten en marktconforme risico’s. In minder efficiënte markten selecteert Van Lawick geschikte fondsbeheerders met een eigen specialisatie, de ‘satellites’.

Van Lawick is sceptisch over een tactische middelenverdeling, het tijdelijk onder- of overwegen van verschillende beleggingscategorieën op basis van korte termijninzichten met als doel de markt te verslaan. Van Lawick gelooft niet in het ‘tactisch timen’ van de markt. Pogingen voordelen te behalen door af te wijken van de strategische middelenverdeling zijn volgens de beheerder vaker niet dan wel succesvol.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal en jaar.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Specialiteit beheerderVermogensregie. Consolidatie van- en rapportage over het gehele vermogen. Begeleiding op het gebied van vermogensstructurering en estate planning en financieel-juridische ondersteuning.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen