Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Van Amstberg Capital Management

Beschrijving
Van Amstberg Capital Management uit Hilversum is een vermogensbeheerder die zich uitsluitend bezighoudt met advisering en beheer van effectenportefeuilles. Hierbij richt het zich op particulieren en rechtspersonen.

Bij het beleggen van vermogens volgt Van Amstberg Capital Management een gestructureerd beleggingsbeleid. Kenmerkend hierin is de ‘top down’ aanpak. Die maakt actief inspelen op de dynamiek van de internationale markten mogelijk. Het samenstellen van de beleggingsportefeuille doet de beheerder volgens het ‘core-satellite’ principe. Hiermee streeft het naar rendement op de lange termijn, maar kan het tegelijkertijd de kansen op de korte termijn benutten. Door toepassing van strategische en tactische ‘asset allocatie’ zorgt de beheerder ervoor dat de beleggingsportefeuille onder verschillende omstandigheden goed presteert en dus rendeert.
Let op! U kunt Van Amstberg Capital Management niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 150.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 150.000,-
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen