Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Valuedge

Valuedge, opgericht 2012, is gevestigd in Hoofddorp en doet uitsluitend vermogensbeheer.

Valuedge is er van overtuigd dat de asset allocatie over de beleggingscategorieën aandelen, obligaties en cash voor meer dan 90% het rendement bepaalt. Door actieve keuzes te maken in de asset allocatie en wereldwijd te spreiden via ETF’s en beleggingsfondsen, is Valuedge in staat een betere balans te bereiken tussen rendement en risico. Het risico van aandelen en obligaties wordt geanalyseerd en voor klanten zichtbaar gemaakt in een Valuedge risicometer. Het beleggingsproces is fundamenteel van aard maar maakt ook gebruik van sentiment (hebzucht en angst) op de financiële markten.

De aanpak van Valuedge vereist ruime allocatie bandbreedtes. Daarom werkt Valuedge in tegenstelling tot de meeste vermogensbeheerders met slechts twee klantenprofielen: Waarde+ en Groei+ met als doel jaarlijks gemiddeld 4,5% respectievelijk 6,5% netto rendement te behalen.

Valuedge biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar2012
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Hoofddorp
Valuedge is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Valuedge aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedenacht,
Wilt u weten hoe klanten Valuedge beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over Valuedge gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Valuedge?