Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Trustus Capital Management

Vergelijk de beleggingen van Trustus Capital Management met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Hedge Funds, Structured products
RegioWereld
BeleggingsstrategieDe beleggingsstrategie van Trustus heeft als uitgangspunt het genereren van inkomsten voor cliënten in de vorm van dividend en rente. De cliënt beslist zelf of hij dit gebruikt om te herinvesteren of op te nemen. Iedere belegging wordt gescreend op kwaliteit (winst, balans, rating) en verhandelbaarheid. De portefeuilles zijn gespreid over meerdere beleggingscategorieën, accenten worden gelegd door gebruik te maken van trends en sentiment.

Trustus kent een streng selectieproces waarbij ze bedrijven beoordelen op rendement, sterkte van de balans, omvang en dividend(groei). De portefeuilles kennen een wereldwijde spreiding waarbij de omvang van de economieën meeweegt in de verdeling over landen. Om snel en adequaat op actuele ontwikkelingen in te spelen gebruikt men grafiekanalyse, waarmee ze het aandelenbelang in portefeuilles vergroten of verkleinen. De risicomijdende beleggingen bestaan uit zorgvuldig geselecteerde titels met een focus op de Euro, het debiteurenrisico en een bescherming tegen oplopende rentestanden. Alternatieve beleggingen en specialistische fondsen worden middels eigen "due dilligence" onderzoek geselecteerd.

Trustus selecteert individuele aandelen in een wereldwijde context. In geografische gebieden waar zij niet rechtstreeks in deze aandelen kan beleggen voor haar klanten wordt gekozen voor opname van deze aandelen middels (zelf) beheerde beleggingsfondsen. Denk hierbij aan opkomende landen. Alle aandelen worden gescreend op schendingen tegen de United Nation Principles en zonodig verwijderd.

Trustus beschikt over een eigen analistenteam dat input levert aan het beleggingscomité.
Huisfondsen6-10 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportageIeder kwartaal een complete rapportage met toelichting voor iedere cliënt. Iedere maand een nieuwsbrief met de laatste stand van zaken.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Specialiteit beheerderSelectie van hoog dividend genererende aandelen in een wereldwijde context.
OpmerkingenVan de 7 huisfondsen zijn 4 fondsen niet geschikt voor opname in de beheerportefeuilles (vanwege het volatiele karakter). De andere 3 huisfondsen kunnen in aanmerking komen voor opname in de beheerportefeuilles maar vormen hier geen vast onderdeel van. Bij opname is het belang in deze fondsen ten opzichte van de totale portefeuille zeer klein.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen