Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Trustus Capital Management beleggingen

De beleggingsstrategie van Trustus heeft als uitgangspunt het genereren van inkomsten voor cliënten in de vorm van dividend en rente. De cliënt beslist zelf of hij dit gebruikt om te herinvesteren of op te nemen. Iedere belegging wordt gescreend op kwaliteit (winst, balans, rating) en verhandelbaarheid. De portefeuilles zijn gespreid over meerdere beleggingscategorieën, accenten worden gelegd door gebruik te maken van trends en sentiment.

Trustus kent een streng selectieproces waarbij ze bedrijven beoordelen op rendement, sterkte van de balans, omvang en dividend(groei). De portefeuilles kennen een wereldwijde spreiding waarbij de omvang van de economieën meeweegt in de verdeling over landen. Om snel en adequaat op actuele ontwikkelingen in te spelen gebruikt men grafiekanalyse, waarmee ze het aandelenbelang in portefeuilles vergroten of verkleinen. De risicomijdende beleggingen bestaan uit zorgvuldig geselecteerde titels met een focus op de Euro, het debiteurenrisico en een bescherming tegen oplopende rentestanden.

Trustus beschikt over een eigen analistenteam dat input levert aan het beleggingscomité.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Hedge Funds, Structured products
RegioWereld
Huisfondsen6-10 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportageIeder kwartaal een complete rapportage met toelichting voor iedere cliënt. Iedere maand een nieuwsbrief met de laatste stand van zaken.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedenacht,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Trustus Capital Management beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »