Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Trustus Capital Management

De beleggingsstrategie van Trustus Capital Management en de beleggingsproducten en categorieën waarin Trustus Capital Management voor haar klanten kan beleggen zijn hier opgenomen.
Beleggingen
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products
RegioWereld
BeleggingsstrategiePostities in aandelen zijn opgebouwd uit diverse strategiën. Een deel wordt belegd conform Bruto nationaal product per regio. Het belang in opkomende en frontier markten is groter dan bij andere beheerders. Er worden alternatives toegevoegd om demping in de portefeuille te realiseren tijdens extreme beursbewegingen. Er is een strategisch belang in grondstoffen en 25% van de aandelenportefeuille wordt ingevuld op basis van korte termijn verwachtingen gebaseerd op Technische analyse. Dit gedeelte kan ook gebruikt om risico's af te bouwen (ofwel volledig cash gaan). Obligaties zijn onderverdeeld in: Rating AAA t/m A (incl inflatie gerelateerde producten), Investment grade obligaties, High Yield, Emerging market debt (local currencies) en Alternatives (low-vol).
Huisfondsen6-10 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal en een jaaropgave en klanten worden via mail op de hoogte gebracht van wijzigingen in de portefeuilles.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Specialiteit beheerderOpkomende markten.
OpmerkingenVan de 7 huisfondsen zijn 4 fondsen niet geschikt voor opname in de beheerportefeuilles (vanwege het volatiele karakter). De andere 3 huisfondsen kunnen in aanmerking komen voor opname in de beheerportefeuilles maar vormen hier geen vast onderdeel van. Bij opname is het belang in deze fondsen ten opzichte van de totale portefeuille zeer klein.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen