Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Trustus Capital Management

Trustus begrijpt dat geen twee beleggers hetzelfde zijn en daarom biedt deze beheerder verschillende strategieën aan die kunnen worden afgestemd op uw individuele portefeuilleprofiel.

De 'Aandelen Groei Strategie' richt zich op beursgenoteerde bedrijven uit Noord-Amerika en Europa die actief zijn in groeimarkten en een verdedigbaar concurrentievoordeel hebben. Met deze strategie streven men naar een hoog rendement op lange termijn.
De 'Aandelen Dividend Strategie' is gericht op beursgenoteerde ondernemingen uit het wereldwijde universum die stabiele inkomsten genereren en een hoog dividend uitkeren. Met deze strategie wordt gestreefd naar een stabiele waardevermeerdering van uw portefeuille.
De 'Risicomijdende Strategie' is bedoeld voor beleggers die een beperkte blootstelling aan risico's willen en een langjarige rendementsverwachting boven de spaarrente willen bereiken, ingevuld met obligaties en alternatieve beleggingen.
Tot slot voert Trustus de 'Tactische Strategie', die inspeelt op trends en sentimenten op de aandelenmarkten met behulp van koersgrafiekanalyse.

De strategieën kunnen worden gecombineerd in een individueel portefeuilleprofiel voor de klant.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Grondstoffen, Hedge Funds, Structured products
Regio Wereldwijd
Huisfondsen 6-10 huisfondsen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Maandelijkse nieuwsbrief met daarin highlights van de gevoerde strategieën. Uitgebreide kwartaalrapportage.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Trustus Capital Management gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Stoic Vanaf €200.000
Weijerman Vermogensbeheer Vanaf €200.000
Vermogen in Balans Vanaf €200.000
Ambassador Vermogensbeheer Vanaf €200.000