Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Trustpartners

Trustpartners uit Hilversum is een vermogensbeheerder die zich sinds 2000 bezighoudt met vermogensbeheer. De hoofdactiviteiten van de beheerder bestaan uit het beheren en structureren van vermogens plus de regie voeren over de verschillende activa.

Trustpartners Vermogensbeheer richt zich met vermogensbeheer op particulieren, instellingen, stichtingen en verenigingen.

Trustpartners Vermogensbeheer is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Oprichtingsjaar2000
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en)Hilversum
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »