Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Triangel Vermogensbeheer

Let op! Triangel Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Triangel Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

Triangel Vermogensbeheer heeft per 31 december 2018 de activiteiten gestaakt en haar vermogensbeheer vergunning ingeleverd.
Triangel Vermogensbeheer
De basis van de dienstverlening van de Triangel is een combinatie van financiële planning en vermogensbeheer. Triangel bekijkt de totale financiële situatie van de klanten en rekent uit wat de gevolgen zijn van pensioneren, overlijden en arbeidsongeschiktheid. Dat doet Triangel zowel zakelijk als privé.

Triangel ziet vermogensbeheer dus als verlengstuk van financiële planning. Omdat ze de financiële situatie van hun klanten tot in detail kennen weten ze of beleggen verstandig is en met welk risicoprofiel.

Doelvermogen
Triangel vindt het belangrijk doelgericht te werken aan vermogensgroei. Daarom zullen zij u altijd vragen wat het doelvermogen is en wanneer u dat bereikt wilt hebben. Als er nog geen concreet doelvermogen is stellen ze, in overleg met u, een fictief doelvermogen vast. Dat helpt u en Triangel om de jaarlijkse beleggingsresultaten in perspectief te plaatsen. Dit geeft klanten veel rust.

Optimaliseren van rendement en risico
Aan Triangel wordt vaak gevraagd om beleggingsportefeuilles te analyseren. Vaak constateren ze een onbalans tussen rendement en risico; zij zien altijd mogelijkheden om hetzelfde rendement te realiseren met minder risico. Daarbij hebben zij een sterke voorkeur voor indexbeleggen. De kosten hiervan zijn veel lager dan die van actief beheerde fondsen, terwijl het rendement minimaal gelijk en vaak veel beter is.
LET OP! Triangel Vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2008
Belegd vermogen € 25 tot € 50 miljoen
Medewerkers 15 tot 25 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Alkmaar

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Total Investment Services Vanaf €100.000
Helliot Vermogensbeheer Vanaf €100.000
1Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Comtessa Vermogensbeheer Vanaf €100.000