Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Topcapital

Topcapital is een vermogensbeheerder, die in 2007 de deuren opende. Topcapital heeft vestigingen in Amsterdam en Huizen.

Topcapital is het uiteindelijke resultaat van de ‘persoonlijke worstelingen’ van twee ervaren adviseurs, die steeds meer de overtuiging kregen dat alle analysetechnieken, portefeuilletheorieën en ingewikkelde beleggingsconstructies alleen voor hun werkgevers tot iets leiden, maar niet voor de klant. Deze ontnuchterende ervaring heeft hun kijk op beleggen dermate veranderd, dat zij bij de bank hun ei niet meer kwijt konden. Daarom besloten zij voor zichzelf te beginnen om te bewijzen dat het ook anders kon. De drijfveer van de oprichters is om de financiële sector van binnenuit te veranderen.

In 2012 schreef Peter van der Slikke “Ontmaskerd, hoe de financiële wereld écht werkt”, een maatschappijkritisch gericht boek op de financiële sector die de misstanden in deze sector, genadeloos en met vele praktijkvoorbeelden, aan de kaak stelt. In 2016 volgde het boek 'Slow Beleggen' waarin met heldere praktijkvoorbeelden wordt afgerekend met actief beleggen.

Topcapital biedt vermogensbeheer aan vanaf €500.000.
Oprichtingsjaar2007
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers10 tot 15 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam, Huizen
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Topcapital gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »