Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Stichting DSI

De Stichting DSI staat voor Dutch Securities Institute. De stichting staat voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit binnen de financiële dienstverlening. Het is in 1999 opgericht door de financiële sector zelf. De stichting heeft convenanten en afspraken met de AFM en De Nederlandsche Bank en wordt breed gesteund door de brancheorganisaties in de financiële sector.

Wat doet DSI?

Het streeft ernaar het vertrouwen van consumenten in de financiële markten te versterken. Dit doet de Stichting door aan gekwalificeerde vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs een zogenaamde DSI-registratie – een kwaliteitskeurmerk - te verlenen.

DSI-registratie

De DSI-registratie geeft aan dat de geregistreerde financiële dienstverleners zijn gescreend. Zij voldoen dus aan strenge eisen op het gebied van deskundigheid, integriteit en werkervaring. Verder volgen de geregistreerde financiële professionals permanente scholing en onderschrijven de DSI-gedragscode. Alle geregistreerde financiële dienstverleners zijn opgenomen in een openbaar register.

Contactgegevens

Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam. Postadres: Postbus 3861, 1001 AR Amsterdam. Tel.: 020 620 1274. Email: info@dsi.nl Website: www.dsi.nl.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen