Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) werd in 2007 door financiële brancheorganisaties en de Consumentenbond opgericht.

Wat doet Kifid?

Kifid helpt mensen bij een klacht over een financieel product of dienst van de bank, verzekeraar, vermogensbeheerder of andere financiële dienstverlener. Het biedt mensen laagdrempelige en deskundige geschilbeslechting als alternatief voor de rechter. Mensen met een klacht over hun kredietregistratie bij BKR kunnen ook bij Kifid terecht.

Contactgegevens?

Bezoekadres: Kantoren Stichthage , Koningin Julianaplein 10, 2595 AA Den Haag. Postadres: Postbus 93257, 2509 AG Den Haag. Tel.: 070 - 333 8 999. Email: consumenten@kifid.nl Website: www.kifid.nl.

Let op! Kifid geregistreerd maar uitspraak niet bindend

Er zijn financiële dienstverleners die wel geregistreerd zijn bij het Kifid maar de uitspraak van het Kifid als NIET bindend accepteren. De financiële dienstverlener kan dan een uitspraak van het Kifid in het voordeel van de klant/klager naast zich neerleggen.

Vermogensbeheer.nl heeft inzage in welke partijen zich als niet bindend hebben ingeschreven bij het Kifid. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op »

KiFiD-register

Het KiFiD is een financiële klachteninstelling die sinds 2007 bestaat en is opgericht door financiële brancheorganisaties en de Consumentenbond. Het instituut houdt zich uitsluitend bezig met het beslechten van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. Deze partijen, zoals banken, verzekeraars, vermogensbeheerders, effectenspecialisten en dergelijke zijn wettelijk verplicht zich aan te sluiten bij een financieel klachteninstituut. In het openbare KiFiD-register is eenvoudig te controleren of een dienstverlener is aangesloten.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen