Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Today's Vermogensbeheer

LET OP! Sinds mei 2019 is Today's Vermogensbeheer gefuseerd met MIJN-Effecten BV. Today's heeft geen eigen vergunning meer voor de dienstverlening vermogensbeheer en beleggingsadvies. Today's Beheer is sinds mei 2019 een handelsnaam van MIJN-Effecten BV en men werkt onder de vergunning van deze vermogensbeheerder verder.

Today's Groep is in 2003 opgericht en gevestigd in Hilversum. Men biedt vermogensbeheer aan en in het verleden is men ook actief geweest als broker onder de naam Today’s Brokers (gestopt in 2016). Today's heeft ook eigen beleggingsfondsen gehad onder de naam Today’s Tomorrow (eind 2018 overgenomen door Wijs & Van Oostveen).

Today’s Vermogensbeheer biedt maatwerk vermogensbeheer aan bestaande uit een beleggingsportefeuille die men samen met de klant opstelt. Afgestemd op de persoonlijke wensen en doelen en met een optimale verhouding tussen winst en risico. Of het nu om vermogensbehoud, vermogensgroei of vermogensgroei met meer durf gaat.

Today's Vermogensbeheer biedt maatwerk vermogensbeheer aan vanaf €250.000,-
Oprichtingsjaar2003
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)Hilversum
Today's Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Today's Vermogensbeheer aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedenacht,
Wilt u weten hoe klanten Today's Vermogensbeheer beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over Today's Vermogensbeheer gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Today's Vermogensbeheer?