Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Today's Vermogensbeheer

Vergelijk Today's Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Hilversum

Over Today's Vermogensbeheer

Today's Groep is zowel een vermogensbeheerder als internetbroker. De onderneming is in 2003 opgericht en biedt drie verschillende diensten aan: Zelf Beleggen, SystemShop en Vermogensbeheer. Sinds de start maakte de organisatie een snelle groei door, zodat in 2007 de financiële activiteiten in twee aparte onderdelen zijn ondergebracht: Today’s Brokers (zelf beleggen) en Today’s Vermogensbeheer (vermogensbeheer). Een nieuwe loot aan de boom is sinds december 2011 Today’s Tomorrow. Deze tak biedt u de mogelijkheid een aanvullend pensioen op te bouwen via interne beleggingsfondsen.

Vermogensbeheer
Als het gaat om vermogensbeheer kunt u vanaf €100.000,- terecht en biedt Today’s Vermogensbeheer u maatwerk vermogensbeheer bestaande uit een beleggingsportefeuille die u samen met een professionele beheerder opstelt. Afgestemd op uw persoonlijke wensen en doelen en met een optimale verhouding tussen winst en risico. Of u nu vermogensbehoud, vermogensgroei of vermogensgroei met meer durf wenst.
Today's Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Today's Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 100.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.