Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Today's Vermogensbeheer

LET OP! Sinds mei 2019 is Today's Vermogensbeheer gefuseerd met MIJN-Effecten BV. Today's heeft geen eigen vergunning meer voor de dienstverlening vermogensbeheer en beleggingsadvies. Today's Beheer is sinds mei 2019 een handelsnaam van MIJN-Effecten BV en men werkt onder de vergunning van deze vermogensbeheerder verder.

Today's Groep is in 2003 opgericht en gevestigd in Hilversum. Men biedt vermogensbeheer aan en in het verleden is men ook actief geweest als broker onder de naam Today’s Brokers (gestopt in 2016). Today's heeft ook eigen beleggingsfondsen gehad onder de naam Today’s Tomorrow (eind 2018 overgenomen door Wijs & Van Oostveen).

Today’s Vermogensbeheer biedt maatwerk vermogensbeheer aan bestaande uit een beleggingsportefeuille die men samen met de klant opstelt. Afgestemd op de persoonlijke wensen en doelen en met een optimale verhouding tussen winst en risico. Of het nu om vermogensbehoud, vermogensgroei of vermogensgroei met meer durf gaat.

Today's Vermogensbeheer biedt maatwerk vermogensbeheer aan vanaf €250.000,-
Oprichtingsjaar2003
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)BinckBank, Interactive Brokers
KifidMIJN-Effecten B.V. is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Hilversum
Nieuws over Today's Vermogensbeheer
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Today's Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »