Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Today's Vermogensbeheer

Beschrijving
Today's Groep is zowel een vermogensbeheerder als internetbroker. De onderneming is in 2003 opgericht en biedt drie verschillende diensten aan: Zelf Beleggen, SystemShop en Vermogensbeheer. Sinds de start maakte de organisatie een snelle groei door, zodat in 2007 de financiële activiteiten in twee aparte onderdelen zijn ondergebracht: Today’s Brokers (zelf beleggen) en Today’s Vermogensbeheer (vermogensbeheer). Een nieuwe loot aan de boom is sinds december 2011 Today’s Tomorrow. Deze tak biedt u de mogelijkheid een aanvullend pensioen op te bouwen via interne beleggingsfondsen.

Vermogensbeheer
Als het gaat om vermogensbeheer kunt u vanaf €100.000,- terecht en biedt Today’s Vermogensbeheer u maatwerk vermogensbeheer bestaande uit een beleggingsportefeuille die u samen met een professionele beheerder opstelt. Afgestemd op uw persoonlijke wensen en doelen en met een optimale verhouding tussen winst en risico. Of u nu vermogensbehoud, vermogensgroei of vermogensgroei met meer durf wenst.
Vergelijk Today's Vermogensbeheer
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 100.000,-
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen