Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Today's Group

Today's Group is in 2019 ontstaan uit een samensmelting van vier vermogensbeheerders; Mijn Effecten een gespecialiseerde commissionair in effecten, Today's Vermogensbeheer gespecialiseerd in actieve vermogensbeheertechnieken, Fountain Capital gespecialiseerd in vermogensregie en duurzaam beleggen en Vladeracken een vermogensbeheerder gespecialiseerd in vermogensregie en wealth Management.

Today's is in 2003 opgericht en gevestigd in Hilversum. Men biedt vermogensbeheer aan en brokerage. Men biedt maatwerk vermogensbeheer aan bestaande uit een beleggingsportefeuille die men samen met de klant opstelt. Afgestemd op de persoonlijke wensen en doelen en met een optimale verhouding tussen winst en risico. Of het nu om vermogensbehoud, vermogensgroei of vermogensgroei met meer durf gaat.

Today's biedt maatwerk vermogensbeheer aan vanaf €250.000,-
Oprichtingsjaar2003
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers15 tot 25 medewerkers
Depotbank(en)Interactive Brokers, Saxo Bank
KifidMIJN-Effecten B.V. is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Hilversum
Nieuws over Today's Group
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Today's.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »