Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer

Let op! Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer fuseerde in 2014 met Darion Wealth Management. Darion is in november 2018 failliet verklaard.
Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer is gevestigd in Capelle aan den IJssel en richt zich hoofdzakelijk op vermogensbeheer; collectief en individueel. En wenst u ondersteuning bij financiële vraagstukken? De vermogensbeheerder werkt daarvoor samen met onder meer fiscalisten, financiële en estate planners om u bij te staan. De onderneming is in 1997 gestart en heeft een ruime klantenkring opgebouwd. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten en dan vooral in Spanje. Doelgroep van de vermogensbeheerder is iedereen die wil beleggen.

Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer biedt u een nuchtere en realistische aanpak waarbij ‘niet praten, maar doen’ voorop staat. Hierbij streeft het naar winst maken en vermogensbehoud. Dit doet het door te kiezen voor wereldwijd beleggen in een mix van beleggingscategorieën; aandelen, obligaties, vastrentende waarden, onroerend goed, alternatieve beleggingen en derivaten. Ook belegt het in trackers, die de koersontwikkelingen van de index volgen, in combinatie met fondsen. De beheerder biedt collectief vermogensbeheer via T&P Allegretto Fund.
Oprichtingsjaar 1997
Belegd vermogen € 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Capelle aan den IJssel

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

OHV Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Fintessa Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Bustelberg Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer Vanaf €100.000