Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

THB vermogensbeheer

Vergelijk THB vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 300.000   -   Vestiging:  Tilburg

Over THB vermogensbeheer

THB vermogensbeheer is een vermogensbeheerorganisatie in Tilburg. De organisatie, opgericht in 1997, beheert de vermogens van particulieren, vennootschappen, stichtingen en pensioenfondsen. Daarnaast ondersteunt het u op het gebied van successieplanning en bijvoorbeeld fiscale kwesties.

Het beleggingsbeleid van THB Vermogensbeheer kenmerkt zich door actief, gefundeerd en op basis van grondige analyses beleggen. Gericht op vermogensgroei met een aanvaardbaar risico voor de lange termijn. Bij de realisatie ervan staan uw persoonlijke wensen en omstandigheden centraal. En die vinden uiteindelijk hun weerslag in een effectenportefeuille die de vermogensbeheerder voor u op maat samenstelt en beheert. Horen er aandelen in de portefeuille thuis? Dan investeert de beheerder in financieel gezonde en stabiele ondernemingen met winstpotentieel. Het prefereert hierbij geen beleggingsfondsen, uitgezonderd de opkomende markten, vanwege de hoge kosten. Ook belegt het in obligaties en andere renteproducten afhankelijk van uw risicoprofiel en/of voorkeuren.
THB vermogensbeheer

Expertbeoordeling

THB vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 300.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.