Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

TEB Private Banking

Let op! TEB Private Banking is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van TEB Private Banking uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
The Economy Bank N.V. (TEB NV) bestaat sinds 1998 en biedt vermogensbeheer aan onder de noemer private banking. Hierbij richt het zich op vermogende particulieren die kunnen kiezen uit diverse beleggingsproducten en bankdiensten. Zo is beleggen in gestructureerde producten als de Parvest en Parworld fondsen mogelijk dankzij een joint venture met BNP Paribas. Andere beleggingsmogelijkheden zijn onder andere: Eurobonds van alle ‘emerging markets’ landen, G7 obligaties, aandelen, buitenlandse valuta transacties (contant en op termijn) plus Turkse verhandelbare schuldbekentenissen in TRY (Turkse Lira). De bank bouwt in samenspraak met u op maat beleggingsportefeuilles op aan de hand van uw wensen, doelen en risicoperceptie. TEB NV is een dochterbedrijf van TEB A.S. Istanbul en onderscheidt zich door de gedegen kennis van de Turkse markt en beleggingsmogelijkheden daar.

Minimum vrij belegbaar vermogen: € 200.000,-
LET OP! TEB Private Banking is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar Onbekend
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers Onbekend
Vestiging(en) Door heel het land

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

ING Private Banking Vanaf €500.000
Bank ten Cate & Cie Vanaf €1.000.000
ABN AMRO MeesPierson Vanaf €500.000
InsingerGilissen Vanaf €1.000.000