Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

SVDH Vermogensbeheer

SVDH Vermogensbeheer (Schraauwers Van den Hout & Partners) is in de huidige opzet in 2010 van start gegaan en gevestigd in Raamsdonksveer. SVDH Vermogensbeheer kent zijn oorsprong in de vorige eeuw, waarbij één van de huidige directieleden al actief was. Vanaf 2000 was SVDH een onderdeel van een grote verzekeringsintermediair onder de naam Meeùs Vermogensbeheer. Het huidige SVDH is via een management buy out in 2010 losgeweekt van Meeùs.

SVDH maakt veelal gebruik van actief beheerde beleggingsfondsen en daarnaast indextrackers. Het maatwerk voorziet er in dat er ook in individuele aandelen of obligaties kan worden belegd.

SVDH Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar1998
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Raamsdonksveer
Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 105 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van SVDH Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.