Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Stroeve & Lemberger Vermogensbeheer beleggingen

Stroeve & Lemberger belegt wereldwijd. Per risicoprofiel wordt een lange termijn strategische weging in de verschillende instrumenten vastgesteld. Op basis van macro en monetaire ontwikkelingen en kapitaalbewegingen wordt een tactische visie gedestilleerd ten aanzien van het over- en onderwegen van instrumenten en de regio’s. Vanuit het risicomanagement zijn er per categorie maximale wegingen geformuleerd.

Stroeve Lemberger kiest bij de selectie van actief beheerde beleggingsfondsen als uitgangspunt dat de kansen op outperformance van het fonds moeten opwegen tegen de extra kosten boven die van een fonds dat een markindex repliceert.

Bij de selectie van individuele aandelen ligt de nadruk bij Stroeve Lemberger op valuebeleggen, waarbij dividend een belangrijke rol speelt. Men maakt ook gebruik van de kennis van Financiële Diensten Amsterdam, waar circa 25 analisten zich volledig met de inhoudelijke analyse van grotere Europese en Amerikaanse bedrijven bezighouden. Behalve individuele obligaties kunnen ook andere vormen van risicomijdende beleggingen, zoals bijvoorbeeld structured notes of obligatiefondsen, worden opgenomen in de beleggingsportefeuilles.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Structured products
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
Rapportage24/7 online inzage en per kwartaal rapportage
Goedemorgen,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij Stroeve & Lemberger Vermogensbeheer beoordelen?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »