Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Stoic beleggingen

Stoic wil beleggers helpen doelen te realiseren. Dit doet men door goed gespreide portefeuilles te bouwen tegen lage kosten. Hierbij is het doel van het beleggen het belangrijkste uitgangspunt.

Stoic stelt dat het bijna onmogelijk is om consistent te bepalen welke beleggingscategorie ‘duur’ is en welke ‘goedkoop’ is en daar vervolgens beleggingsbeslissingen op te baseren. Dit geldt eveneens voor het voorspellen van de richting van de economie. Met deze overtuiging in het achterhoofd stelt men beleggingsportefeuilles samen, die de markt volgen en gespreid zijn over verschillende beleggingscategorieën. Stoic realiseert deze spreiding door wereldwijd te investeren in alle beschikbare vermogenscategorieën. Zodoende profiteert men van de groei in de wereld.
Belegt inBeleggingsfondsen, Trackers
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedemiddag,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Stoic beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »