Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Stoic

Stoic
Stoic is als vermogensbeheerder opgericht in 2011 en vindt haar oorsprong in het beheer van het familiekapitaal van de eigen partners. Stoic houdt kantoor in Amsterdam en Soest. In 2012 zijn ze als vermogensbeheerder onder de naam ‘Blu Asset Management’ ook andere cliënten gaan bedienen. In 2019 heeft men de merknaam veranderd naar Stoic, omdat ze vinden dat het stoïcisme (een filosofische stroming uit de Griekse Oudheid), de beste verbeelding is van hun visie op vermogensbeheer.

Stoic behoort tot de meest passieve beleggers van Nederland. Zij gelooft niet in de toegevoegde waarde van actief beheer. Haar beleggingsfilosofie komt voort uit haar wezenlijke overtuiging dat spreiding en lage kosten de sleutel zijn tot succesvol vermogensbeheer. Volgens Stoic is het voorspellen van het gedrag van financiële markten onmogelijk. Spreiden is de enige juiste manier volgens Stoic om het risico van de investeringen terug te brengen.

Stoic biedt vermogensbeheer aan vanaf €200.000,-.
Oprichtingsjaar 2012
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam, Soest
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Stoic gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Ambassador Vermogensbeheer Vanaf €200.000
Comfort Vermogensbeheer Vanaf €200.000
IVM Caring Capital Vanaf €200.000
Vermogen in Balans Vanaf €200.000