Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Steentjes Vermogensbeheer

Steentjes Vermogensbeheer is een in Bussum en Breda gevestigde vermogensbeheerder, die zich uitsluitend focust op vermogensbeheer. Het houdt zich dus alleen bezig met het laten groeien van uw vermogen via beleggingen. Daarnaast treedt het op als sparringpartner voor wie zelf het vermogen beheert, maar zo nu en dan ondersteuning wenst.

Steentjes Vermogensbeheer belegt uw vermogen na gedegen studie. Het kiest hierbij voor aandelen van sterke ondernemingen. Die bovendien over gezonde financiële cijfers beschikken, een goede groei laten zien en adequaat worden gemanaged. Om te zorgen dat uw beleggingen optimaal presteren en de winst wordt behouden, gebruikt de beheerder een zogenaamd ‘vierfasenmodel’. Dit model signaleert voortijdig trendveranderingen in beurskoersen, zodat er proactief gehandeld kan worden. Daarnaast biedt de beheerder u de optie deel te nemen in de B.O.B.–modelportefeuilles, de ‘Best of the Best’.

Steentjes Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar1996
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)DeGiro, InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Bussum, Breda
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Steentjes.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »