Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

SNS Bank

Vermogensbeheer bij SNS Bank wordt verzorgd door SNS Securities. Dit is een specialist op het gebied van vermogensadvies en -beheer. Het biedt een beleggingsportefeuille op maat en u kunt kiezen uit individueel vermogensbeheer en duurzaam vermogensbeheer. SNS Bank is onderdeel van SNS REAAL en is opgericht in 1817.

Het samenstellen van uw beleggingsportefeuille doet SNS Securities aan de hand van uw doelstellingen, risicoprofiel, beleggingshorizon en gewenste beleggingsstrategie. Dus: wenst u vermogensgroei, inkomsten uit uw vermogen of een mix van beiden. Vervolgens stelt het een beleggingsportefeuille op maat op. Hierbij kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:
- Individueel Vermogensbeheer: hierbij wordt hoofdzakelijk belegd in Europese aandelen en obligaties.
- Duurzaam Vermogensbeheer: dit betekent beleggen in duurzaamheid. De portefeuille wordt samengesteld uit individuele aandelen en obligaties die voldoen aan de criteria voor duurzaam beleggen, namelijk: People, Planet en Profit.

Is de portefeuille ingericht? Dan volgt de vermogensbeheerder de marktontwikkelingen en beurzen en past waar nodig de portefeuille aan.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers100 of meer medewerkers
Vestiging(en)Door heel het land
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »