Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Servatus Vermogensmanagement

De beleggingsstrategie van Servatus is gebaseerd op het individueel opgestelde vermogensplan. Daarbij is de keuze van de gewenste strategische beleggingsverdeling de belangrijkste beleggingsbeslissing. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat ruim 80% van het beleggingsresultaat van een portefeuille bepaald wordt door deze strategische vermogensverdeling.

Na de uiteenzetting van de Strategische verdeling worden de keuzes binnen de Tactische weging verder uiteengezet. Afhankelijk van de visie op de financiële markten kan hier binnen vooraf vastgestelde bandbreedtes worden afgeweken van de strategische gewichten.

Servatus kiest bij de invulling van de beleggingsportefeuilles voor indexbeleggingen. In plaats van individuele aandelen of obligaties te kopen, beleg je in een verzameling van aandelen of obligaties die samen een index vormen. Aan de indexbelegging stelt men hoge eisen. Transparantie, verhandelbaarheid en kosten zijn enkele van de vele criteria die men meeneemt in de selectieprocedure. Deze factoren maken volgens Servatus op de lange termijn een groot verschil in de opbrengst van je beleggingen.
Belegt in Beleggingsfondsen, Trackers
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Nee
Rapportage Per kwartaal en jaarlijks.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7 via persoonlijk portal: MijnServatus.
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Servatus.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Beaumont Capital Vanaf €1.000.000
Titanium Vermogensbeheer Vanaf €1.000.000
Wealtheon Vanaf €1.000.000
Philipse & Co Vanaf €1.000.000