Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

SENTR Vermogensbeheer

Let op! SENTR Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van SENTR Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van SENTR Vermogensbeheer zijn overgenomen door Ambassador Vermogensbeheer.
Sentr Vermogensbeheer is een vermogensbeheerder gevestigd in Udenhout. De onderneming bestaat sinds 2002 en biedt behalve vermogensbeheer en -advies ook vermogensbegeleiding. Uitgangspunt in de dienstverlening is in onderlinge samenspraak met u een zo optimaal mogelijk resultaat bereiken.

Bij Sentr Vermogensbeheer vormt uw financiële situatie en doelen de insteek van het beleggingsbeleid. Of u nu kiest voor vermogensbehoud, groei en/of extra inkomsten uit uw beleggingen wenst. Bij het realiseren van een zo goed mogelijke uitkomst, stelt het beleggingsportefeuilles op maat samen met beleggingen in diverse categorieën. Hierbij baseert het zich op de economische ontwikkelingen, toekomstverwachtingen en historische gegevens. Daarbij gaat het voorts proactief te werk, bewaakt de kosten, zorgt voor continuïteit en handelt en denkt marktgericht.
LET OP! SENTR Vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2002
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Axento Vermogensbeheer Vanaf €15.000
Semmie Vanaf €500
Doelbeleggen Vanaf €25
NNEK Vanaf €100