Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Semmie

Semmie belegt in indexfondsen die voorzien zijn van een ESG label. Semmie stelt ook dat het kan beleggen in fondsen van andere beleggingscategorieën, zoals high yield en Emerging Markets (aandelen en obligaties).

Semmie kiest voor passief beleid omdat zij meent structureel geen hoger rendement te kunnen behalen met actief beleggen. Op middellange termijn let de beheerder wel op veranderingen in o.a. de waarde, de hoogte van het dividend en de volatiliteit om binnen de bandbreedte van één van de 4 risicoprofielen, actieve keuzes te maken. De vier profielen zijn Defensief (70% obligaties/30% aandelen), Neutraal (50/50), Offensief (30/70) en Zeer Offensief (0/100).

Semmie heeft 3 modelportefeuilles waaruit gekozen kan worden: Solid, Sustainable en Smart. Binnen deze modelportefeuilles is rekening gehouden met de verschillende behoeftes van klanten omtrent duurzaamheid en risico/rendement.

In de beleggingsvergadering die 1 x per maand wordt gehouden, worden beleggingsbeslissingen voorgesteld en wordt besloten over het bijsturen van de modelportefeuilles binnen de bandbreedten van de profielen.
Belegt in Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Private equity
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Nee
Rapportage Semmie biedt maandelijks de Semmie marktupdate nieuwsbrief, 1 x per kwartaal is er een uitgebreidere rapportage met toelichting en de cliënt kan elke dag inloggen op de website of de app.
Inzage portefeuille De cliënt heeft dagelijks online toegang tot de beleggingsportefeuille, via de website of de app. Hier worden op dagelijkse basis rendementen en informatie omtrent de beleggingen geüpdatet.
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Semmie.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Axento Vermogensbeheer Vanaf €15.000
VenJ-Online.nl Vanaf €5.000
Oxby Vanaf €15.000
Junior Vanaf €1.000