Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Semmie

Semmie is sinds 2016 een online vermogensbeheerder, gevestigd te Amsterdam. Semmie beoogt het beleggen toegankelijk te maken voor iedereen, door op laagdrempelige wijze via een digitaal platform vermogensbeheer aan te bieden.

Semmie biedt eenvoudige portefeuilles in 3 risicoprofielen waarmee zoveel mogelijk duurzame aandelen- en obligatiefondsen worden geselecteerd. Op de site worden een 6-tal trackers getoond in wereldwijde aandelen- en en in kortlopende en langer lopende EU bedrijfsobligatiefondsen. Semmie staat voor lange termijn beleggen (minimaal 5 jaar), voor een brede wereldwijde spreiding van aandelen en obligaties, en voor duurzame trackers en fondsen. Periodieke inleg vindt Semmie ook van belang want door ook je inleg te spreiden is het beste moment om in te stappen niet meer zo van belang.

De vermogensbeheerder zal niet in structured products en hedgefunds beleggen want het wil een transparant en eenvoudige beleggingsportefeuille bieden. De keuze voor indexfondsen die overigens qua beleggingscategorieën verder kan gaan dan de zes getoonde fondsen is mede gebaseerd op het streven naar lage kosten.

Semmie biedt vermogensbeheer aan vanaf €500 en voor kinderen en kleinkinderen is het mogelijk vanaf €50.
Oprichtingsjaar2016
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers25 tot 50 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidSem.nl B.V. (niet Semmie zelf) is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
Nieuws over Semmie
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Semmie.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €1.000
Vanaf €1.000
Vanaf €10.000
Vanaf €5.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »