Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
SEM (Secured Effecten Management) is een online vermogensbeheerder met als thuisbasis Amsterdam. De onderneming is in 2008 opgericht en onderscheidt zich vooral door het gebruik van optieconstructies ter bescherming van de portefeuille enerzijds en ter verhoging van het rendement anderzijds. Naast de Europese markt kan bij SEM ook worden belegd op de Amerikaanse markt. Een rekening openen is mogelijk vanaf €20.000,-.

De beleggingsfilosofie van SEM focust op rendement en zekerheid. SEM kiest voor beleggingen op de lange termijn, een zeker rendement en risicobeheersing. Basis voor het beleggingsbeleid vormt fundamentele analyse met ondersteuning van technische analyse. Deze filosofie komt terug in de verschillende beleggingsmogelijkheden van de vermogensbeheerder die uiteenlopen van zeer defensief tot zeer offensief.

Op basis van persoonlijke wensen en risicoprofiel kan worden bepaald welke portefeuille het beste bij een cliënt past.
Vergelijk SEM
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 20.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen