Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

SEM

SEM (Secured Effecten Management) is een online vermogensbeheerder met als thuisbasis Amsterdam. De onderneming is in 2008 opgericht en onderscheidt zich vooral door het gebruik van optieconstructies ter bescherming van de portefeuille enerzijds en ter verhoging van het rendement anderzijds. SEM concentreert zich daarbij op AEX noteringen.

De beleggingsfilosofie van SEM focust op rendement en zekerheid. SEM kiest voor beleggingen op de lange termijn, een gedegen rendement en risicobeheersing. Basis voor het beleggingsbeleid vormt fundamentele analyse met ondersteuning van technische analyse. Deze filosofie komt terug in de verschillende beleggingsmogelijkheden van de vermogensbeheerder zijnde defensief en gematigd offensief. Op basis van persoonlijke situatie en risicoprofiel kan worden bepaald welke portefeuille het beste bij een cliënt past.

SEM biedt online vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar2007
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over SEM.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €15.000
Vanaf €25.000
Vanaf €15.000
Vanaf €25.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »