Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

sCOREvalue

Een internationaal georiënteerde vermogensbeheerder is sCOREvalue. Het heeft vestigingen in Genève en Amsterdam en een medewerker in New York. Naast algemeen vermogensbeheer houdt het zich bezig met thematisch beleggen en ‘alternative investments’. De organisatie is in 2011 ontstaan uit een partnership tussen Steenman Asset Management en Attica Holding.

Dankzij de gezamenlijke beleggingskennis en de schaalgrootte is sCOREvalue in staat continu op de veranderende ontwikkelingen in de financiële wereld in te spelen. Het stelt portefeuilles op maat samen aan de hand van uw doelen en behoeften. Bij de portefeuillesamenstelling maakt het gebruik van statistische optimalisatietechnieken, fundamentele analyse en gezond verstand. Daarnaast volgt het een algemene strategie die is gebaseerd op spreiding, modelportefeuilles en strategische ‘asset allocatie’. Vervolgens past de organisatie drie verschillende thematische beleggingsstrategieën toe, namelijk: De ‘Core Absolute Return’ (CAR)-strategie, de ‘Hard Assets’ strategie en ‘MacroTrend’ strategie.
OprichtingsjaarOnbekend
Belegd vermogenOnbekend
MedewerkersOnbekend
Vestiging(en)Amsterdam
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »