Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Robeco Vermogensbeheer

Robeco is onderdeel van de Rabobank en is in 2002 gestart met Robeco Vermogensbeheer. Het belegt met als doel: een goed rendement behalen, maar niet ten koste van alles. Doelgroep van de vermogensbeheerder is zowel de grote als kleine belegger en de minimuminleg is € 25.000,-.

Uw vermogen beleggen via Robeco Vermogensbeheer begint met een persoonlijk telefoongesprek. Aan de hand hiervan wordt uw beleggingsprofiel opgesteld die weergeeft wat de meest aantrekkelijke risico/rendementsverhouding voor u is. Daarna adviseert het u over de beste portefeuillesamenstelling.

Om een optimaal renderende beleggingsportefeuille op te bouwen met minimale risico’s gaat de vermogensbeheerder gedegen te werk. Hierbij baseert het zich op het beleggingsbeleid dat vier pijlers kent. Zo kijkt het naar de macro-economische gegevens, de prijs van de aandelen op de financiële markt evenals het sentiment en past rekenkundige modellen toe. Het eindresultaat hiervan is een evenwichtige en wereldwijd gespreide portefeuille. Hierbij wordt uitsluitend in beleggingsfondsen belegd. Niet alleen die van Robeco, maar ook van derden. Is de portefeuille klaar? Dan zien de beleggingsexperts van Robeco Vermogensbeheer erop toe dat uw portefeuille actief en verantwoord wordt beheerd.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenOnbekend
MedewerkersOnbekend
Vestiging(en)Door heel het land
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »