Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Puur Beleggen Vermogensbeheer

Puur Beleggen is in 2015 opgericht en wordt bestuurd door twee ervaren en ondernemende vermogensbeheerders, de partners Michel van Eck en Paul Visscher. Het in Noordwijk gevestigde kantoor is volstrekt autonoom en onafhankelijk in het beheren van vermogens.

Bij Puur Beleggen zijn ze ervan overtuigd dat het in een kleinschalige omgeving mogelijk is om daadwerkelijk een langjarige band met haar relaties op te bouwen. Zij gaan hier ver in, klant- en ondernemingsbelang lopen bij Puur Beleggen parallel.

Puur Beleggen streeft naar lange termijn vermogensgroei. Dit doen ze door wereldwijd te beleggen in een breed gespreide portefeuille met actieve en passieve beleggingen. Uw doelstelling, financiële positie, risicobereidheid en kennis en ervaring vormen altijd het uitgangspunt. Het beleggingsbeleid is onafhankelijk, zo beleggen ze niet in eigen beleggingsproducten of huisfondsen. Voor de beleggingsbeslissingen baseert Puur Beleggen zich op de research van één van Europa's toonaangevende onafhankelijke researchhuizen.

Puur Beleggen biedt vermogensbeheer vanaf € 200.000,-.
Oprichtingsjaar2015
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers2 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Noordwijk
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Puur Beleggen.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »