Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk Philipse & Co ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 1.000.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Philipse & Co

Philipse & Co, opgericht in 1987, is een van de grotere onafhankelijke vermogensbeheerders in Nederland. Ruim 25 jaar zijn zij vermogensbeheerder en adviseur voor particulieren en stichtingen. Door de partnershipstructuur is Philipse & Co volledig onafhankelijk in haar beleggingsbeleid en zijn een duurzaam commitment en continuïteit voor haar relaties gewaarborgd. De partners van Philipse & Co waren voorheen allen langdurige werkzaam bij private banks zoals Theodoor Gilissen, MeesPierson, Van Lanschot en ABNAMRO.

De keuze voor de beleggingen komt geheel objectief en onafhankelijk tot stand. Philipse & Co hoeft geen verantwoording af te leggen aan een overkoepelende entiteit, biedt geen eigen producten aan en is geen verkapt verkoopkanaal voor derden. Met de cliënt als enige opdrachtgever wordt elke vorm van potentiële belangenverstrengeling uitgesloten. Hierdoor kan zij namens haar cliënten onafhankelijk toezicht en controle uitoefenen alsmede waar mogelijk gunstige tarieven bij de depotbanken bedingen. Philipse & Co is van mening dat een beheerder steeds weer een afweging moet maken tussen echt actief beheer en indexbeleggen. Hierbij wordt aan elke cliënt maatwerk geleverd met inachtneming van de juiste doelstelling; zoals het exact bijhouden van een benchmark, vermogensbehoud of het behalen van een bepaald rendement of inkomen.

De beloningsstructuur is volledig afhankelijk van een duurzame groei van het beheerde vermogen. Er bestaat dan ook geen flexibele beloningstructuur zoals een bonussysteem. Er wordt een all-in fee gehanteerd die alle kosten voor beheer dus ook de kosten voor transacties en de kosten voor administratieve taken (inclusief bewaarloon, lossingen van obligaties, uitkering coupons en dividenden) omvat. Eventuele vergoedingen van fondsbeheerders worden volledig doorgegeven aan de cliënt.
Philipse & Co

Expertbeoordeling

Philipse & Co is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 1.000.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 1.000.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen