Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Philipse & Co

Philipse & Co is een vermogensbeheerder uit Amsterdam opgericht in 1987.

De keuze voor de beleggingen komt geheel objectief en onafhankelijk tot stand. Philipse & Co hoeft geen verantwoording af te leggen aan een overkoepelende entiteit, biedt geen eigen producten aan en is geen verkapt verkoopkanaal voor derden. Philipse & Co is van mening dat een beheerder steeds weer een afweging moet maken tussen echt actief beheer en indexbeleggen. Hierbij wordt aan elke cliënt maatwerk geleverd met inachtneming van de juiste doelstelling; zoals het exact bijhouden van een benchmark, vermogensbehoud of het behalen van een bepaald rendement of inkomen.

Er wordt een all-in fee gehanteerd die alle kosten voor beheer dus ook de kosten voor transacties en de kosten voor administratieve taken (inclusief bewaarloon, lossingen van obligaties, uitkering coupons en dividenden) omvat.

Philipse & Co biedt zowel vermogensbeheer alsmede beleggingsadvies aan vanaf €1 miljoen.
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Philipse & Co.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
Oprichtingsjaar1987
Belegd vermogen€ 500 tot € 1 miljard
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)Amsterdam
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.