Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Persist Global Wealth Management beleggingen

De beleggingsstrategie van Persist is gericht op de combinatie groei en inkomen, maar voorop staat vermogensbehoud en duurzaamheid. De strategie staat voor gedisciplineerd en pragmatisch beleggen en het bouwen van goed gespreide portefeuilles, die een mix zijn van uiteenlopende vermogensonderdelen, stijlen en kenmerken. Hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van indextrackers (een fonds dat continu verhandelbaar is op de beurs en nauwgezet een index volgt), beleggingsfondsen of externe institutionele beheerders met een lange staat van dienst.

Het beleggingsbeleid is duurzaam, dynamisch en zal naar inzicht van het Investment Comité worden geactualiseerd. In dit verband wordt onder dynamisch verstaan het aanpassen van de beleggingen bij veranderende markt of persoonlijke omstandigheden. Bij portefeuilles mag een positie niet groter zijn dan 25%.

Uitgangspositie bij vermogensadvies en beheer is de strategische asset allocatie en de geselecteerde indextrackers, fondsen en externe institutionele beheerders die zijn vastgesteld oor het Investment Comité. Persist streeft ernaar om een gedegen totaal advies te geven, welke bestaat uit een goed gespreide duurzame portefeuille.
Belegt inBeleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal en jaar, indien gewenst per maand.
Inzage portefeuilleAlle portefeuilles zijn via het client portal van de depotbank dagelijks in te zien.
Goedemorgen,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij Persist Global Wealth Management beoordelen?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »