Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

OVG Vermogensbeheer

Sinds 1994 is OVG actief als vermogensbeheerder. De onderneming is gevestigd in Den Haag en richt zich uitsluitend op het structureren en beleggen van vermogens. Uitgangspunt van de dienstverlening is persoonlijke aandacht. Vandaar dat de samenstelling van uw beleggingsportefeuille een optelsom is van uw persoonlijke wensen en doelen. Zo zorgt de beheerder ervoor dat uw einddoelen worden gerealiseerd.

Welke risico wilt u lopen? Wat is het rendement dat u wenst? Zoekt u vermogensgroei of –behoud? Wilt u inkomsten uit beleggingen? Nu en ook straks? Zijn er fiscale zaken die meegewogen moeten worden? Aspecten die OVG allemaal meeneemt bij het inrichten van een beleggingsportefeuille. De jarenlange ervaring, opgedane expertise en grondig onderzoek zorgen dat de beheerder proactief uw belegging beheert.

OVG biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over OVG.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
Oprichtingsjaar1994
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Den Haag
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.