Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

OVG

Sinds 1994 is OVG actief als vermogensbeheerder. De onderneming is gevestigd in Den Haag en richt zich uitsluitend op het structureren en beleggen van vermogens. Uitgangspunt van de dienstverlening is persoonlijke aandacht. Vandaar dat de samenstelling van uw beleggingsportefeuille een optelsom is van uw persoonlijke wensen en doelen. Zo zorgt de beheerder ervoor dat uw einddoelen worden gerealiseerd.

Welke risico wilt u lopen? Wat is het rendement dat u wenst? Zoekt u vermogensgroei of –behoud? Wilt u inkomsten uit beleggingen? Nu en ook straks? Zijn er fiscale zaken die meegewogen moeten worden? Aspecten die OVG allemaal meeneemt bij het inrichten van een beleggingsportefeuille. De jarenlange ervaring, opgedane expertise en grondig onderzoek zorgen dat de beheerder proactief uw belegging beheert.

OVG biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar1994
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Den Haag
OVG is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over OVG aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij OVG beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij OVG?