Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
Sinds 1994 is OVG actief als vermogensbeheerder. De onderneming is gevestigd in Den Haag en richt zich uitsluitend op het structureren en beleggen van vermogens. Dit doet het voor met name particuliere beleggers in binnen- en buitenland plus holdings en pensioenfondsen. Uitgangspunt van de dienstverlening is persoonlijke aandacht. Vandaar dat de samenstelling van uw beleggingsportefeuille een optelsom is van uw persoonlijke wensen en doelen. Zo zorgt de beheerder ervoor dat uw einddoelen worden gerealiseerd.

Welke risico wilt u lopen? Wat is het rendement dat u wenst? Zoekt u vermogensgroei of –behoud? Wilt u inkomsten uit beleggingen? Nu en ook straks? Zijn er fiscale zaken die meegewogen moeten worden? Aspecten die OVG allemaal meeneemt bij het inrichten van een evenwichtige beleggingsportefeuille. De jarenlange ervaring, opgedane expertise en grondig onderzoek zorgen dat de beheerder proactief uw belegging beheert.
Let op! U kunt OVG niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 250.000,-
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen