Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Rendement Ostrica

Vergelijk het rendement van Ostrica met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.

Rendement

2019 *
2018
2017
2016
Zeer defensief
5,2%
-4,2%
0,1%
2,5%
Defensief
9,0%
-6,6%
3,5%
5,3%
Neutraal
10,8%
-7,9%
4,9%
6,7%
Offensief
13,1%
-9,1%
5,6%
7,8%
Zeer offensief
18,8%
-11,6%
9,4%
12,2%
* gerealiseerde rendementen t/m 30 juni 2019
Bruto/nettoDe rendementen zijn netto inclusief doorrekening van alle kosten.
OpmerkingenDe performance-cijfers van Ostrica zijn vanaf 2006 opgesteld in overeenstemming met de Global Investment Performance Standards (GIPS®). Dit betekent dat verificatie van de gepubliceerde cijfers door een onafhankelijke accountant heeft plaatsgevonden.

Cumulatief netto rendement

Let op met vergelijken van rendementen!
De rendementen van Ostrica kunt u niet zomaar vergelijken met die van andere vermogensbeheerders. Wat de ene vermogensbeheerder "zeer defensief" noemt kan de andere vermogensbeheerder "defensief" noemen of anders omdat er geen wettelijke regels gelden voor de benaming van beleggingsportefeuilles en risicoprofielen.

De beleggingen en de gelopen risico's binnen de beleggingsportefeuilles van vermogensbeheerders/banken zijn daarom in de praktijk altijd verschillend waardoor een goed vergelijk van rendementen niet mogelijk is. De getoonde rendementen op deze pagina zijn louter als indicatie bedoelt.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen