Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Ostrica

Ostrica
Ostrica is een Nederlandse vermogensbeheerder met meer dan 25 jaar ervaring en is gevestigd in Amstelveen. Ze zijn gespecialiseerd in het verantwoord laten groeien van uw vermogen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een “inhouse” ontwikkeld beschermingsmechanisme dat bij koersdalingen het waardeverlies beperkt. Ostrica zet haar eigen kwantitatieve modellen in, met als doel stabielere rendementen behalen voor haar relaties. Ze streven naar continue groei, maar óók naar het behoud van uw vermogen.

Ostrica denkt met u mee in de mogelijkheden die passen bij uw situatie. Vanaf het moment dat u contact met hen opneemt, krijgt u een eigen aanspreekpunt (een DSI gecertificeerde beleggingsadviseur) waarmee u kunt sparren over uw doelstellingen en portefeuille. Samen met u richt Ostrica een beleggingsportefeuille in die volledig is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Ostrica biedt vermogensbeheer vanaf € 250.000,-. Vermogensregie vereist een ondergrens van € 2,5 miljoen en beleggingsadvies wordt aangeboden vanaf € 5 miljoen.
Oprichtingsjaar 1997
Belegd vermogen € 500 tot € 1 miljard
Medewerkers 25 tot 50 medewerkers
Depotbank(en) Saxo Bank
Kifid Ostrica is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amstelveen
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Ostrica gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Beer & Van Stapele Wealth Management Vanaf €250.000
Meer Vermogen Vanaf €250.000
Sequoia Vermogensbeheer Vanaf €250.000
THB Vermogensbeheer Vanaf €250.000