Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Ostrica

Ostrica is een onafhankelijke vermogensbeheerder, die in 1997 is opgericht. Ostrica is gevestigd in Amstelveen. Ostrica richt zich op vermogensbeheer en risicomanagement oplossingen in de Benelux.

Het beleggingsproces van Ostrica begint met een klassieke top-down benadering. Eerst wordt de strategische asset allocatie vastgesteld. Hiervan wordt op de kortere termijn afgeweken door middel van de tactische asset allocatie. Wat Ostrica onderscheidend maakt is haar ‘operationele allocatie’. Binnen deze allocatie vindt op kwantitatieve wijze de selectie van de individuele titels plaats. Deze selectie geschiedt door het model dat al 25 jaar operationeel is en steeds verder is doorontwikkeld. Ostrica analyseert 20.000 aandelen, 80.000 obligaties en 1.500 beleggingsfondsen en ETFs wereldwijd. De researchafdeling van Ostrica maakt gebruik van intern gecreëerde databanken, die gevoed worden door diverse dataleveranciers zoals Datastream, Factset, Bloomberg, Msci etc.

Ostrica biedt vermogensbeheer vanaf €250.000,-. Vermogensregie vereist een ondergrens van €2,5 miljoen en beleggingsadvies wordt aangeboden vanaf €5 miljoen.
Oprichtingsjaar1997
Belegd vermogen€ 500 tot € 1 miljard
Medewerkers25 tot 50 medewerkers
Depotbank(en)BinckBank, InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amstelveen
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Ostrica gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »