Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Ostrica

Ostrica is een Nederlandse vermogensbeheerder met meer dan 25 jaar ervaring en is gevestigd in Amstelveen. Ostrica is gespecialiseerd in het verantwoord laten groeien van uw vermogen waarbij gebruik wordt gemaakt van een “inhouse” ontwikkeld beschermingsmechanisme dat bij koersdalingen het waardeverlies beperkt. Dit door het gebruik van Ostrica's eigen kwantitatieve modellen met als doel stabielere rendementen behalen voor haar relaties. Ostrica streeft naar continue groei, maar óók voor het behoud van uw vermogen.

Ostrica denkt met u mee in de mogelijkheden die passen bij uw situatie. Vanaf het moment dat u contact met hen opneemt, krijgt u een vast aanspreekpunt (een DSI gecertificeerde beleggingsadviseur) waarmee u kunt sparren over uw doelstelling en uw portefeuille. Samen met u richt Ostrica een beleggingsportefeuille in die volledig is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Ostrica biedt vermogensbeheer vanaf €250.000,-. Vermogensregie vereist een ondergrens van €2,5 miljoen en beleggingsadvies wordt aangeboden vanaf €5 miljoen.
Oprichtingsjaar1997
Belegd vermogen€ 500 tot € 1 miljard
Medewerkers25 tot 50 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amstelveen
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Ostrica gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »