Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Ortelius Wealth Management

Ortelius Wealth Management
Ortelius Wealth Management is een gespecialiseerde vermogensbeheerder, gevestigd te Baarn. De organisatie begeleidt sinds 2004 vermogende particulieren en stichtingen.

Bij het beleggen van uw vermogen richt Ortelius Wealth Management zich op het realiseren van een stabiele en verklaarbare vermogensgroei. Het accent ligt daarbij op beleggingen met een vaste cashflow en een vaste eindwaarde. Bovendien dient er sprake te zijn van dagelijkse liquiditeit en transparantie.

Ortelius Wealth Management beschikt over de kennis en ervaring om de meest effectieve structuren te implementeren waar vermogensbehoud belangrijker is dan het avontuur. Dit betekent dat de specialisten van Ortelius Wealth Management zich laten leiden door bewezen concepten en achterhaalde modellen en opvattingen links laten liggen. Juist daarom heeft men zich gespecialiseerd in obligaties. Ortelius Wealth Management werkt samen met diverse depotbanken in binnen- en buitenland. Ten aanzien van de kosten kan worden gekozen voor een all-in fee of een gecombineerde kostenstructuur.

Ortelius Wealth Management biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar 2004
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Depotbank(en) InsingerGilissen Bankiers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Baarn
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Ortelius.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

THB Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Noordam Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Effectenkantoor Nieuwe Uitleg Vanaf €250.000
NLD Vermogensbeheer Vanaf €250.000