Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Rendement OHV Vermogensbeheer

Vergelijk het rendement van OHV Vermogensbeheer met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.

Rendement

2019 *
2018
2017
2016
Defensief
6,0%
-5,8%
6,5%
5,7%
Neutraal
8,0%
-8,5%
8,4%
6,5%
Offensief
10,2%
-10,8%
11,0%
7,5%
* gerealiseerde rendementen t/m 30 juni 2019
Bruto/nettoDe rendementen zijn netto inclusief doorrekening van alle kosten.
OpmerkingenHet betreft hier de rendementen van OHV modelportefeuilles. De getoonde rendementen kunnen bij individuele beleggingsportefeuilles afwijken.

Cumulatief netto rendement

Let op met vergelijken van rendementen!
De rendementen van OHV Vermogensbeheer kunt u niet zomaar vergelijken met die van andere vermogensbeheerders. Wat de ene vermogensbeheerder "zeer defensief" noemt kan de andere vermogensbeheerder "defensief" noemen of anders omdat er geen wettelijke regels gelden voor de benaming van beleggingsportefeuilles en risicoprofielen.

De beleggingen en de gelopen risico's binnen de beleggingsportefeuilles van vermogensbeheerders/banken zijn daarom in de praktijk altijd verschillend waardoor een goed vergelijk van rendementen niet mogelijk is. De getoonde rendementen op deze pagina zijn louter als indicatie bedoelt.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen