Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Noordam Vermogensbeheer

Vergelijk de beleggingen van Noordam Vermogensbeheer met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products
RegioWereld
BeleggingsstrategieNeutraal en defensief beleggen met de nadruk op spreiding van het risico. De beleggingsstrategie van Noordam Vermogensbeheer is gericht op een optimaal rendement op de middellange termijn met een nadruk op beperking van de risico's. Vandaar de keuze voor duidelijke en transparante beleggingsproducten. Noordam belegt uitsluitend in effecten welke dagelijks verhandelbaar zijn. Daarnaast realiseert Noordam risicobeheersing middels een brede portefeuillespreiding over verschillende beleggingscategorieën, zoals markten, sectoren plus klassen en benadert markt klassiek, namelijk: ‘top-down’. Opties worden gebruikt ter bescherming van de portefeuille. Noordam onderscheidt zich van andere partijen door een actieve en persoonlijke benadering van haar klantenkring, een rendementsgedreven beleggingsbeleid en een laagdrempelige communicatie door de kleinschaligheid.
HuisfondsenGeen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen