Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Noordam Vermogensbeheer beleggingen

Neutraal en defensief beleggen met de nadruk op spreiding van het risico. De beleggingsstrategie van Noordam Vermogensbeheer is gericht op een optimaal rendement op de middellange termijn met een nadruk op beperking van de risico's.

Noordam belegt uitsluitend in effecten welke dagelijks verhandelbaar zijn. Daarnaast realiseert Noordam risicobeheersing middels een brede portefeuillespreiding over verschillende beleggingscategorieën, zoals markten, sectoren plus klassen en benadert markt klassiek, namelijk: ‘top-down’. Opties worden gebruikt ter bescherming van de portefeuille. Noordam onderscheidt zich van andere partijen door een actieve en persoonlijke benadering van haar klantenkring, een rendementsgedreven beleggingsbeleid en een laagdrempelige communicatie door de kleinschaligheid.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal en jaar online nieuwsbrieven.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedemiddag,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Noordam Vermogensbeheer beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »