Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Noordam Vermogensbeheer

Neutraal en defensief beleggen met de nadruk op spreiding van het risico. De beleggingsstrategie van Noordam Vermogensbeheer is gericht op een optimaal rendement op de middellange termijn met een nadruk op beperking van de risico's.

Noordam belegt uitsluitend in effecten welke dagelijks verhandelbaar zijn. Daarnaast realiseert Noordam risicobeheersing middels een brede portefeuillespreiding over verschillende beleggingscategorieën, zoals markten, sectoren plus klassen en benadert markt klassiek, namelijk: ‘top-down’. Opties worden gebruikt ter bescherming van de portefeuille. Noordam onderscheidt zich van andere partijen door een actieve en persoonlijke benadering van haar klantenkring, een rendementsgedreven beleggingsbeleid en een laagdrempelige communicatie door de kleinschaligheid.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Per kwartaal en jaar online nieuwsbrieven.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Noordam Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

THB Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Valuedge Vanaf €250.000
Mercurius Vermogensbeheer Vanaf €250.000
DoubleDividend Vanaf €250.000